Pubquiz

Wat gaan we doen: Een Pubquiz

Wanneer: 1 april 2017 aanvang 20.00 uur (en dit is geen geintje)

Waar: Partycentrum Onder Ons

Pubquiz in het kort:

Een Pubquiz bestaat uit 8 rondes van 10 vragen. Hierin in zitten een ieder geval 1 of 2 Plaatjesrondes, 1 muziekronde en 1 themaronde. Als themaronde is gekozen voor hoe kan het ook anders ‘Hardlopen (in de breedste zin van het woord)’. Hierop kunnen de deelnemers zich dan alvast op voorbereiden. 

De Pubquiz wordt verzorgd door de 2 heren van de Pubquizshop.

Wij hopen dat jullie je in grote getalen aanmelden. De kosten die hieraan verbonden zijn is € 5,-- per persoon. Hiervoor krijg je 1 consumptiebon en een hapje en natuurlijk een gezellige quizavond. (De overige consumpties zijn voor eigen rekening) We hebben plek voor maximaal 20 teams van 6 personen. (minder mag eventueel ook) Wees er snel bij want vol=vol.

Alle leden en oud-leden van Bertus kunnen meedoen en mogen 1 introducee meenemen. (kinderen lijkt ons niet handig) Je kan vanaf vandaag een team inschrijven (inclusief teamnaam). Maar als je geen team kan samenstellen is het ook mogelijk je individueel op te geven. (wel bij inschrijving aangeven) Dan maken wij hier ook nog een aantal teams van.

Inschrijving kan gedaan worden door een mail te sturen naar info(at)dijc-bertus.nl. Vermeld hierbij in het onderwerp dat het gaat om "inschrijven pubquiz".