Loopgroepen

DIJC-Bertus heeft vijf loopgroepen met verschillende tempo's en ambities.
Onze vaste trainingsavond is op dinsdag van 19.30 tot 21.00 uur. Daarnaast is er een clubje enthousiaste lopers die elkaar iedere vrijdag ontmoeten voor een duurloop tussen de 10 en 18 km. Klik hier voor de trainingsschema's. Daarbij lopen we, in groepen met een verschillend tempo, het aantal km van het schema van groep 1. De route wordt bepaald door de trainer.

Het vertrekpunt is "Onder Ons" aan de Kerkpolderweg. Daar kun je je ook omkleden en douchen (alleen op dinsdagavond). Na afloop van de training drinken we nog een kopje thee (niet verplicht) en kletsen nog wat na.

Op de zaterdagochtend is er om 10:00 ook een mogelijkheid om te trainen. Er zal gelopen worden op het niveau van groep 3/4/5. Om mee te kunnen doen is het minimaal vereist om 5km te kunnen hardlopen.

Regelmatig organiseert DIJC-Bertus een instroomcursus voor beginnende lopers en lopers die de draad weer op willen pakken. Maar uiteraard kun je je ook tussentijds bij onze vereniging aansluiten. Meld je aan via de website of kom naar "Onder Ons". De trainers zijn te herkennen aan de rode jasjes.