Nieuws

Ambities om (weer) te starten met hardlopen? Op 6 maart start er weer een beginnerscursus bij DIJC-Bertus! De cursus zal bestaan uit 12 trainingen, waarin het de ambitie is om uiteindelijk 5 km achtereen te kunnen lopen. Elke dinsdag wordt er dan gestart vanaf Onder Ons aan de Kerkpolderweg in Delft. Deelname zal 10 euro kosten voor de gehele cursus. De inschrijving is beperkt, dus wil je meedoen schrijf je dan snel in via een mail naar info(at)dijc-bertus.nl!

 

 

 

De Kerkpolderlopen vinden alweer geruime tijd plaats. Het is een mooie opvulling van de zomervakanties, maar telt helaas niet mee voor het Bertus Lustrumklassement. Deze (Bertus- en Kwartaal-) lopen beginnen weer vanaf 24 september.

We hebben inmiddels wel een tussenklassement opgesteld onder alle deelnemers die al minimaal 2 keer deelgenomen hebben.
 
De koplopers zijn nu:
Bij de 10km:
- Snelste man (Bertus lid): Frank Visser, met een tijd van 41:26
- Snelste vrouw (Bertus lid): Felicie van Vree met een tijd van 52:18
- Meest constante loper/loopster: Pieter Buzing, 4,5 seconden deviatie
 
Bij de 5km:
- Snelste man (Bertus lid): Marcel Lavooy, met een tijd van 23:25
- Snelste vrouw (Bertus lid): Felicie van Vree, met een tijd van  23:25
- Meest constante loper/loopster: Ron Holling, 0,5 seconden deviatie
 
Wil je nog kans maken op een mooie prijs: zorg dat je geen loop meer mist! (je hoeft je niet apart in te schrijven, deelname gaat automatisch!)
Het eind-klassement wordt na de loop van 29 oktober opgemaakt.
Beste Bertuslopers,
Zoals afgelopen dinsdag gemeld (en jullie gemerkt hebben ;-)), is de tijd van de speciale zomer-trainingen weer aangebroken.
Dit zijn de data van de resterende speciale trainingen:
1 augustus - fiets/loop training (Kom zoveel mogelijk op de fiets naar club!!!!)
15 augustus - training op locatie: Delftse hout (details volgen)
22 augustus - Baantraining (inschrijven via info(at)dijc-bertus,nl -> er is slechts beperkt plaats!)
5 september - strandtraining (details volgen)
Op alle dagen waar de speciale training niet bij Onder Ons zal zijn, zal er alsnog wel getraind kunnen worden bij Onder Ons.
Bij vragen: schiet Bea, Marielle, Ruud of Sjoerd even aan.
Alvast veel plezier deze zomer!
Mvg,
De Technische Commissie

DIJC-Bertus loopt dit jaar 20 jaar hard en daarom organiseren we in de periode van maart tot en met oktober 2017 een lustrumklassement. Alle lopers en loopsters die meedoen aan de maandelijkse Bertusloop en/of Kwartaalloop doen automatisch en gratis mee aan het lustrumklassement. Wil je echter in aanmerking komen voor een eindklassering in het klassement dan moet je wel 6 van de 8 lopen mee hebben gedaan. Er zijn prijzen te winnen in verschillende categorieën, wat voor prijzen dat blijft nu nog even geheim. De volgende categorieën zijn bedacht:

10 km lustrumklassement: • Snelste man • Snelste vrouw • Snelste Bertus loper • Snelste Bertus loopster • Meest constante loper/loopster • Meest gelopen kilometers

5 km lustrumklassement; • Snelste man • Snelste vrouw • Snelste Bertus loper • Snelste Bertus loopster • Meest constante loper/loopster • Meest gelopen kilometers

Vanaf zondag 26 maart 2017 starten we met het bijhouden van de prestaties van de lopers en loopsters voor het lustrumklassement. Doe gewoon mee met onze Bertusloop en onze Kwartaalloop iedere vierde en vijfde zondag van de maand om 11.00 uur vanaf Partycentrum Onder Ons. Je loopt een mooi parcours van 5 of 10 km door Midden Delfland. Lever aan het eind van de loop je finishbriefje in. Inschrijven kost €2 en voor Bertusleden €1,50. De uitslagen worden gepubliceerd op onze website: www.dijc-bertus.nl. Nog even de data: 26 maart 23 april (Een goede doel loop, de opbrengst is voor een goed doel!) 30 april (Kwartaalloop) 28 mei 25 juni 24 september 22 oktober 29 oktober (Kwartaalloop)

2017 is voor DIJC Bertus een bijzonder jaar! In 1997 is de vereniging begonnen met hardlopen. Een goede beslissing van het toenmalige bestuur, omdat zij vreesde dat er ‘s winters nog maar sporadisch geschaatst zou kunnen worden op natuurijs. Er worden vanwege dit 20-jarig jubileum in 2017 verschillende jubileumactiviteiten gehouden.

 

Activiteit Datum Voor wie
Logowedstrijd Januari-April Leden en oud-leden
Pubquiz 1 april Leden en oud-leden
ALV + Borrel + Winnaar Logo wedstrijd Medio april Leden en oud-leden
Trainingsweekend 17/18 juni Leden
BBQ  + activiteiten September Leden en oud-leden
Lustrumklassement Bertus-lopen N.t.b. Iedereen

 

Meer informatie over deze activiteiten is te vinden op deze website.